Продукти

Доверливи производи во однос со нашите конкурентни цени
Go to Скелиња

Скелиња

Фасадно скеле, Мобилно алуминиумско скеле, Оплати, Подупирачи и Скали

Go to Монтажни хали ( Тенди )

Монтажни хали ( Тенди )

Шаторите се тестирани во екстремни временски услови, како што се ветерот, товар, дожд (Зимските олимписки игри во Сочи 2014 година), со одлични резултати.

Go to Трибини

Трибини

Благодарение на 28 годишното искуство, нашата компанија може да произведе и да обезбеди два типа на трибини кои можат да бидат сместени на било кој терен.

Go to Работна Платформа ( Стејџ )

Работна Платформа ( Стејџ )

Платформите се погодни за изведување на градежни работи ,како и за разни културни и спортски манифестации,како и и други настани.

За нас

Нашата компанија има воведено високи стандарди за безбедност, квалитет и услуги
Безбедност Квалитет Лојалност Ефикасност

КАРАВАС ДООЕЛ-СКОПЈЕ,е основана 2004 година,како компанија за производство и изнајмување на скеле системи.

Денес, нашата компанија е специјализирана за дизајн, производство, изнајмување, продажба и дистрибуција на скеле системи. Особено таа се занимава со градежно скеле за надворешна и внатрешна употреба, алуминиум скеле, мобилни кули, розета скеле систем, платформи , шатори и монтажни хали за настани.