November 26, 2016

Скали

Скали мобилни наместени на плоштад Македонија

Кликнете на сликата за да ве однесе во галеријата

Стандардот на скалите  кои ги произведуваме се изработени  од челик или алуминиум.

Стандарните димензии се:

  • 2,05m x 2,05m
  •  1,33m x 3,16m

Тие се безбедни ,со двојно насока ( качување – симнување ) или со една насочна патека.

Овој вид на скали и рампи може да бидат опремени за потребите на влезот / излезот, според потребите на проектот.

Овие скали се погодни за секој вид на употреба:

  • индустриски
  • градилишта
  • настани

и тие се изведени во согласност со законодавството и ЕУ  прописите.  Тие обезбедуваат апсолутна безбедност за нивната употреба и голема флексибилност за време на користењето.

Нашата компанија може да  произведе и монтира  скали и рампи за посебни намени со цел да се задоволат потребите на клиентите.