November 26, 2016

Трибини

Трибини излозени на саемот за градежништво

Кликнете на сликата за да ве однесе во галеријата

Благодарение на 28 годишното искуство, нашата компанија може да  произведе и да  обезбеди два типа на трибини кои можат да бидат сместени во  било кој терен.

Сите наши производи се дизајнирани, произведени, тестирани и поставени од страна на нашиот тим. Ние им давеме на нашите клиенти целосно безбедни и високо квалитетни проекти.

Видови на трибини:


 • Тип 1000: овој тип вклучува фиксна пластични седишта и ширина од 90см  направени од галванизирани метални платформи.
 • Тип 2000: овој тип вклучува пластични седишта и платформа од 80cm направена од иверица платформа која нуди удобно седење

Двата вида:


 • Се соодветни за правоаголник, полигонски и кружни објекти (кина)
 • Дали скалите на 1,20 м – ширина од 2,50 м во согласност со капацитетот на седишта на трибините.
 • Можност за
  • поставување на седишта од било кој вид ,во било каков вид на терен со капацитет за седење 25-30,000 места.
  • формирање страницата на проектот за аудиовизуелна опрема за поставување (камери, звук)
  • формирање секција V.I.P.
 • Висок квалитет на изглед ,заштита од сонце или дожд.Сите наши производи се сертифицирани и со завршувањето на секој проект нашата компанија дава на клиентот ,безбедносен сертификат