November 26, 2016

Скелиња

Скеле фасадно градежно наместено на Топлана Исток

Фасадно скеле

Рам-системот на фасадните скелињата на нашата компанија, се изработени од челик и алуминиум. Конструирани се од неколку компоненти, брзо и лесно се монтираат и исто така демонтираат. Скеле – системот е единствено и најдобро решение за надворешна употреба, пред се за изработка на фасади и челични конструкции. Двата вида на рам – фасадно скеле се Read more about Фасадно скеле[...]
Скали мобилни наместени на плоштад Македонија

Скали

Стандардот на скалите  кои ги произведуваме се изработени  од челик или алуминиум. Стандарните димензии се: 2,05m x 2,05m  1,33m x 3,16m Тие се безбедни ,со двојно насока ( качување – симнување ) или со една насочна патека. Овој вид на скали и рампи може да бидат опремени за потребите на влезот / излезот, според потребите Read more about Скали[...]
Скеле Мобилно Алуминиумско наменето за озвучување и осветлување на Специјалните Олимписки игри во Атина.

Мобилно скеле

Главни карактеристики на мобилно алуминиумско скеле е: мала тежина висока толеранција на корозија брза и лесна подвижност повеќенаменска функционалност Голема предност е на градби во посебни околности. Технички карактеристики Рамките се димензионирани на: 1.44m х 2.00m 1.44m х 1.00m 0.85m x 2.00m 0.85m x 1.00m Работната платформа може да се примени на различни висини, поради паралелни Read more about Мобилно скеле[...]
Потпирачи подупирачи држачи наместени под мост

Потпирачи

Системот на градежно  скеле за внатрешна употреба ( потпирачи ) е изграден во согласност со националните стандарди ELOT 1196 и 1165, EN 39, и HD европските стандарди 1000/88 и HD 1004-1092. Овој тип на скелето се состои од кули крос брановидни огради база на приклучоци приклучоци на главата цевките за поврзување Постојат два вида на Read more about Потпирачи[...]
Оплати алуминиумски - наменети за оформување на бетонски конструкции и други слични флуиди.

Оплати

Врамените оплати ALFA ALU  e комплетен врамен систем со голема ефикасност. Со сигурни и безбедни компоненти ,кои можат да ги задоволат потребите на секој проект. Панелите ALFA ALU  се изработени од специјален алуминиумски профил. Тие можат да издржат висок хидростатички притисок до висина од 2,70 м (60 КN/M2) На секое градилиште,може брзо да се прилагоди Read more about Оплати[...]