February 8, 2017

Оплати

Оплати алуминиумски - наменети за оформување на бетонски конструкции и други слични флуиди.

Кликнете на сликата за да ве однесе во галеријата

Врамените оплати ALFA ALU  e комплетен врамен систем со голема ефикасност. Со сигурни и безбедни компоненти ,кои можат да ги задоволат потребите на секој проект.

Панелите ALFA ALU  се изработени од специјален алуминиумски профил. Тие можат да издржат висок хидростатички притисок до висина од 2,70 м (60 КN/M2)

На секое градилиште,може брзо да се прилагоди оплатата во било каква форма

  • големи зидови
  • столбови
  • кружни зидови

Оплати АЛФА Алу се дополнети со посебни конструкции, како на пример внатрешните агли од 90 степени стабилни или 20 -170 степени прилагодливи, надворешни агли и должина .

Оплатите АЛФА Алу е придружена со системи за поддршка и опрема за безбедност и е од суштинско значење за брзо и безбедно формирање на оплатата и бетонирањето.

ПАНЕЛ димензиите: 20cm- 25cm- 30cm- 35cm- 40cm- 45cm- 50cm- 60cm- 75cm- 80cm- 90см

Висина на панелот: 1,20 м – 1.50 м – 2.70 м

Панелите Алфа Алу можат да издржи 60Kn / м2 бетон хидростатички притисок до бетонирање и висина до 2,70m. Во екстензии повисока од 2,70m на свеж бетон притисок не треба да надминува 40Kn / m2 на целата површина на рамка.