November 26, 2016

Хали

Монтажна хала искористена како комерцијален простор со места за седење.

Кликнете на сликата за да ве однесе во галеријата

Работејќи со големите дизајнери и планери во областа на свадба настани и состаноци и кои за корпоративна филозофија да биде еден чекор напред во иновациите и потребите на пазарот, компанијата за повеќе од 10 години на истражување има развиено серија на шатори (тенди) односно хали.

Тие се производи кои се дизајнирани од страна на нашата компанија и се обезбедени со комплетна електростатичка сертификација.

Изработката и монтажата се направени од високо обучени кадри, со цел да има одличен и безбеден финалниот производ.

Шаторите се тестирани во екстремни временски услови, како што се ветерот, товар, дожд (Зимските олимписки игри во Сочи 2014 година), со одлични резултати.

Хали произведени во два вида.

Тип А:


 • А распнат шатор со ширина на отворање 4m 5m 10 m 15m 20m и должина развиенa од страна  до 100m.
 • Страничните висини се достапни од 2,5m или 3,75m- 4,00m и висина на гребен од 5,10m или 6,6m.
 • Страничното затварање е изработено од:
 • Безбедно стакло
 • Транспарентен филм ПВЦ
 • Метал полиуретански панели 5cm
 • Комбинација од горенаведените материјали

Тип Б:


 • Тоа е сложено структура со Гејбл и два стан покриви со вкупна широчина од 20 м. и со должина од 4 м.
 • Висина на страните е 2,5m и 5,10m.
 • Сртот височина 7,10m.
 • Покривот и страните се изработени од:
 • Безбедносно стакло
 • Транспарентен филм ПВЦ

Столбови и гредите во двата вида се направени од алуминиум. Бази на столбовите  се направени од челик C350. Сите структури се поддржани од страна на влезни врати 2,00m или 4,00m и оган врати кои се изработени од алуминиум и стакло и алуминиумски панели и алуминиум.