November 26, 2016

Мобилно скеле

Скеле Мобилно Алуминиумско наменето за озвучување и осветлување на Специјалните Олимписки игри во Атина.

Кликнете на сликата за да ве однесе во галеријата

Главни карактеристики на мобилно алуминиумско скеле е:

 • мала тежина
 • висока толеранција на корозија
 • брза и лесна подвижност
 • повеќенаменска функционалност

Голема предност е на градби во посебни околности.

Технички карактеристики


 • Рамките се димензионирани на:
  • 1.44m х 2.00m
  • 1.44m х 1.00m
  • 0.85m x 2.00m
  • 0.85m x 1.00m
 • Работната платформа може да се примени на различни висини, поради паралелни хоризонтална поддршка палубата на 30 cm
 • Рамка со нарезбана површина за подобра стабилност
 • Работна платформа направена од алуминиум и нелизгавата  иверица димензионирани
  • 3.16m x 0.60m
  • 2.50m x 0.60m
 • Тркала Ø20cm со протези на ротација и тркалање.

Предности


 • Лесен за пренос
 • Лесно да се постави
 • Мала тежина – помалку физички напор
 • Овозможува  на места со мала толеранција- оптоварување (се носи бетон плочи, специјални палуби, тенки површини)
 • Материјалот е отпорен на корозија