November 26, 2016

Продукти

Монтажна хала искористена како комерцијален простор со места за седење.

Хали

Работејќи со големите дизајнери и планери во областа на свадба настани и состаноци и кои за корпоративна филозофија да биде еден чекор напред во иновациите и потребите на пазарот, компанијата за повеќе од 10 години на истражување има развиено серија на шатори (тенди) односно хали. Тие се производи кои се дизајнирани од страна на нашата Read more about Хали[...]
Трибини излозени на саемот за градежништво

Трибини

Благодарение на 28 годишното искуство, нашата компанија може да  произведе и да  обезбеди два типа на трибини кои можат да бидат сместени во  било кој терен. Сите наши производи се дизајнирани, произведени, тестирани и поставени од страна на нашиот тим. Ние им давеме на нашите клиенти целосно безбедни и високо квалитетни проекти. Видови на трибини: Read more about Трибини[...]
Платформа - стејџ - бина - најосновна форма ( примерок ) од системот на платформи кои го нудиме.

Работна Платформа

Нашата компанија конструира и монтира платформи за различни намени. Платформите се погодни за изведување на театарски претстави ходници културни и социјални настани говори концерти Према потребите на проектот можно е изведба на платформи со нестандарни димензии и различни висини,како и изведба на скали за качување. Материјалите кои се користат челик алуминиум дрвени греди и иверки Read more about Работна Платформа[...]