November 26, 2016

Работна Платформа

Платформа - стејџ - бина - најосновна форма ( примерок ) од системот на платформи кои го нудиме.

Кликнете на сликата за да ве однесе во галеријата

Нашата компанија конструира и монтира платформи за различни намени.

Платформите се погодни за изведување на

  • театарски претстави
  • ходници
  • културни и социјални настани
  • говори
  • концерти

Према потребите на проектот можно е изведба на платформи со нестандарни димензии и различни висини,како и изведба на скали за качување.

Материјалите кои се користат

  • челик
  • алуминиум
  • дрвени греди и иверки

Начинот на кои се конструираат и изведуваат нудат највисока можна безбедност и голема носивост.