November 26, 2016

За Нас

КАРАВАС ДООЕЛ-СКОПЈЕ,е основана 2004 година,како компанија за производство и изнајмување на скеле системи.

Денес, нашата компанија е специјализирана за


  • дизајн
  • производство
  • изнајмување
  • продажба
  • дистрибуција

на скеле системи.

Особено таа се занимава со


Производна линија почнува со снабдување на најдобрите сертифицирани суровини кој постојано се тестираат. Линија за производство продолжува со современа механизација и обучен кадар,кој овозможува апсолутна стабилно производство во однос на квалитет и димензии на производите. Сите постапки се базираат на системот за квалитет на Меѓународната организација за стандардизација 9001: 2008.

Нашата компанија има воведено високи стандарди за безбедност, квалитет и услуги

Конечно, сигурните производи поврзани со нашите конкурентни цени, со студија за поставување на скелиња со дизајн CAD, производот и нашиот обучен персонал ќе го предизвика вашиот интерес за нас.

Со почит,

Зоран Димитров